LOCKDOWN #PART2 WEEK5 KEEP YOUR HEAD UP!!!

Eigenlijk was ik er bang voor…een verlenging van de lockdown. En nu moeten we proberen ons hoofd niet te laten hangen, hoe moeilijk dit voor velen onder ons ook is. Ook ik moest wel weer even slikken en een knopje omzetten. Nu zijn mijn kosten niet schrikbarend hoog hoor, maar deze weken heb ik ook weinig inkomsten.

Daarnaast ben ik ook een soort van ‘uit mijn ritme’. Normaal gesproken werk ik fulltime, run ik een huishouden (met 3 apen, een ezel en 2 honden ;-p), regel ik nog wat dingetjes voor mijn schoonmoeder van 86 jaar, sport ik 3/4 x per week en zijn er nog wat andere zaken die tijd in beslag nemen. Op maandag om 6.30uur ga ik ‘aan’ en loop ik fluitend de week door: Volle salonagenda, huishouden redelijk op orde, boodschappen in huis, eten op tafel, sportschool, hardlopen, even naar schoonmoeder, andere verplichtingen….. Alles loopt op rolletjes.

En nu? Loop ik met mijn ziel onder m’n armen te bedenken wat ik allemaal kan gaan doen (en geloof me…ik heb echt genoeg te doen hoor, maar het lukt even niet). De dagen vliegen om en voor mijn gevoel heb ik niets gedaan. Ik voel me gewoon een beetje nutteloos )-: Herkennen jullie dit een beetje?

Wat ik voor mijzelf nu zeker weet: ‘Onder druk presteer ik het meest!’ En dat voelt voor mij ook echt goed. Daar hoop ik snel weer naar toe te kunnen. Ik zet in op de tweede week van februari! Fingers crossed!!! Wat ik tot die tijd ga doen? Een strakkere dagplanning aanhouden. De dag op tijd èn actief beginnen en doelen stellen. Zo ga ik die weken vast en zeker goed doorkomen!

KEEP YOUR HEAD UP!!!