Programma’s

Bij goed voor je huid werk ik gericht op de totale huidverbetering. Dit betekent dat ik niet werk vanuit losse behandelingen, maar vanuit een vastgesteld programma. Na het maken van een huidanalyse, ga ik samen met jou een behandelplan opstellen. Hierbij staan jouw  wensen uiteraard voorop. We kijken wat de meest effectieve manier is om je huid in een zo goed mogelijke conditie te krijgen en te houden. Eerst kijk ik naar de conditie van je huid en vervolgens doe ik een huidmeting met de hannah Skin Analyzer. Aan de hand van deze huidanalyse pas ik de producten tijdens de behandeling aan op je huid. Alle behandelingen zijn gericht op verbetering van je huid. Ik pas toe wat goed is voor je huid. Afhankelijk van de huidconditie, het seizoen, maar ook jouw eigen wensen, kan dit per behandeling verschillen. Na de behandeling krijg je van mij een advies mee voor productgebruik thuis. Door thuis de juiste producten op de juiste manier te gebruiken, kunnen we samen een optimaal resultaat behalen.  

Behandel programma's

Meet & Treat 45 minuten

68.00

Behandel programma's

hannah Express 60 minuten

82.00

Behandel programma's

hannah Experience 70 minuten

92.00
110.00

Behandel programma's

Bootcamp your skin