REVITALASH ADVANCED WIMPERSERUM

Vanaf nu verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Annet het wimperverlengende serum van Revitalash!

RevitaLash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum als speciaal cadeau voor zijn vrouw Gayle. Zij was herstellende van borstkanker en de intensieve chemotherapiebehandelingen hadden haar mooie wimpers beschadigd. Haar wimpers zagen er breekbaar, dun en minder vol uit. Dokter Brinkenhoff besloot daarom een formule te ontwikkelen om Gayle’s wimpers er weer gezond, sterk en prachtig uit te laten zien. Intensief onderzoek van Brinkenhoff en andere getalenteerde cosmetische wetenschappers leidde tot de ontwikkeling van RevitaLash: een product dat de wimpers zichtbaar verbetert. Gayle’s wimpers werden met RevitaLash mooier dan ze ooit had durven dromen.

Voordat ik het serum ben gaan aanbieden aan mijn klanten, heb ik het eerst zelf uitgebreid getest. Ik kan u vertellen dat na 10 weken trouw gebruik mijn wimpers echt langer en voller zijn geworden.