Acne Therapy  KRIJG GRIP OP ACNE met deze efficiënte en betrouwbare behandeling bij acne. De producten in deze therapie bevatten werkstoffen die de groei  van de bacterie die acne veroorzaakt remt. Door de talgafscheiding te reguleren wordt de huid gematteerd en de natuurlijk vet/vochtbalans hersteld. Draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties.

Aging Regulator Therapy  KRIJG GRIP OP BIOLOGISCHE HUIDVEROUDERING Deze therapie reguleert de biologische huidveroudering en is erop gericht de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. Door het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen te activeren kan de huid zich ontdoen van het beschadigde DNA en wordt de natuurlijke huidregeneratie ondersteund. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris en stralend uit.

Sensi Therapy  MAAK DE GEVOELIGE HUID STERK EN WEERBAAR Door middel van de synergie tussen verschillende kalmerende werkstoffen biedt deze therapie het herstel van de natuurlijke huidbalans, waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Huidirritaties worden bestreden en de huid wordt intensief gehydrateerd. Daarnaast wordt het natuurlijke genezingsproces ondersteund en versneld

Apocalypsis Therapy Acne WIN DE STRIJD TEGEN ACNE Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van krachtige zoetwatersponsen, welke een bewezen positieve werking hebben bij acne. De complementaire werking tussen de intensieve behandeling en de producten pakt ontstekingen aan, remt de werking van de bacterie die acne veroorzaakt en reguleert de talgafscheiding.

70 minuten     € 75,00