RimpelReductie Therapie

Vanaf vandaag kunt u bij Schoonheidssalon Annet de hannah Rimpel- en Litteken Reductie Therapie ondergaan.Deze massage is een verdieping van de bindweefselmassage. In tegenstelling tot de Bindweefselmassage wordt er gewerkt op de vierkante centimeter. De therapie brengt het volume terug naar de oorspronkelijke plaats. Bindweefsel is erg belangrijk voor een gezonde huid. De bindweefselvezels collageen en elastine worden aangemaakt door de fibroblast, een cel in de huid. Met de RimpelReductie Therapie wordt deze cel gestimuleerd, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt verbeterd. Naast de fibroblast wordt ook de mestcel geprikkeld. Deze cel zorgt er o.a. voor dat er hyaluronzuur vrijkomt. Dit is een vochtvasthoudende stof, waardoor de huid meer volume krijgt en rimpels minder zichtbaar worden.
Het effect van de RimpelReductie Therapie is wetenschappelijk bewezen en geoctrooieerd.
Wilt u meer informatie, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis huidanalyse.IMG_5543